Искам да попитам духалката на самото табло, която е като гумена такава как мога да й сменя цвета най-качествено - спрей, фолио някакви други предложения? И да устои на температурата, която ще минава през нея топло, студено... Не самите духалки а самото панелче черното, не искам да е черно просто.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Интериор 147
Collapse
X
-
Благодаря за съветите. Ще заложа на спрея, мисля да разчупя малко интериора.
Next Question: Найстина ли при смяна на СД не мога да използвам мулти волана?
Question 3: И когато сложих новото СД отстрани ми остана малко разстояние, защото оригиналното е обло както знаете. С ножче дали ще стане да го клъцна отстрани и да го залепя със силикон само ръбчетата да се дозаоблиAlfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
146 1.4 - Темпераментната друсалинда
Fiat Punto 1.2 - Сефтака
Comment
-
Колега за разстоянието , което ти се е отворило моля те ползвай това а не режи нищо с ножчето)
http://avitel-bg.com/car-audio/car_a...meo/000.312-0/Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex
Comment
-
Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщениеабе колега просто от интерес какъв цвят ще го правиш ?Много ми е черно така особенно с черната кожа съм като в гробницата, искам малко да разчупя.
---------- Post added at 14:42 ---------- Previous post was at 14:35 ----------
Първоначално публикувано от mboge Покажи съобщениеКолега за разстоянието , което ти се е отворило моля те ползвай това а не режи нищо с ножчето)
http://avitel-bg.com/car-audio/car_a...meo/000.312-0/
Благодаря ти колега, найстина ще стане идеално
А найстина ли не мога по НИКАКЪВ начин да свържа мултиволана към моето CD Sony GTAlfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
Fiat Punto 1.2 - Сефтака
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеМожеш бе. Има преходници за различните модели радиа и коли... Сега не знам за твоята точно дали ще се намери, особено след като вече си купил радиото...Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
Fiat Punto 1.2 - Сефтака
Comment
-
Първоначално публикувано от oTBpaTuTko Покажи съобщениеСветло сив металик. Абе като цвета на централната конзола. Мисля, че би трябвало да е така, но са забравилиМного ми е черно така особенно с черната кожа съм като в гробницата, искам малко да разчупя.
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеИмай предвид, че светли елементи по горната част на таблото се отразяват в предното стъкло и особено в слънчево време е доста дразнещо. Не случайно всички табла са матово черни, или тъмносиви.Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
Fiat Punto 1.2 - Сефтака
Comment
-
Първоначално публикувано от mboge Покажи съобщениеКолега за разстоянието , което ти се е отворило моля те ползвай това а не режи нищо с ножчето)
http://avitel-bg.com/car-audio/car_a...meo/000.312-0/Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp
Comment
-
Първоначално публикувано от Zarini Покажи съобщениеПодкрепям с две ръце - преди година синът си поръча такова панелче точно от там, само дето се наложи да го пръсне с нещо сребристо, щото цветът му беше кофти - нещо сиво!
и като качество на изработката е като другите сиви пластмаси по централната конзола.Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Имайте предвид,че такива пластмаси които са като гумени на пипане,се боядисват адски трудно и трябва да се прави от професионалист,помня бояджиите колко се измъчиха с мойта пластмаса на волана,просто не става и не става,тва е,накрая стана но с 2 дена мъки,наново,наново,и такаFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment